Wat zijn de openingstijden?

Op de website van ParkBee vind je voor alle garages de specifieke prijzen en openingstijden. Ook in de Parkmobile en Park-line app vind je deze informatie door te klikken op de informatie knop als je de garage hebt geselecteerd.

ParkBee hanteert (bijna) altijd twee soorten openingstijden:

• Locaties die 24 uur per dag open zijn

of

• Locaties die alléén in de avond (werkdagen) en tijdens het weekend open zijn

Deze locaties zijn altijd geopend vanaf 18:00 in de avond tot 8:00 de volgende ochtend (op werkdagen) en in het weekend kun je er ook overdag parkeren. Kom je dus op vrijdag na 18:00, dan moet je op maandag vóór 8:00 's ochtends je auto weghalen!

Let op: parkeren bij deze locaties op werkdagen na 8:00 is dus NIET toegestaan! Andere mensen (zoals bijvoorbeeld werknemers) hebben de parkeerplaatsen nodig en als jij je auto laat staan hebben zij een probleem. Wees dus lief en haal je auto op tijd weg :) alvast bedankt!

Sommige locaties hebben afwijkende openingstijden. Kijk altijd bij de locatie-pagina wat de openingstijden zijn en bij twijfel kun je altijd mailen naar support@parkbee.com!

Staat jouw vraag er niet bij?

Een aanvraag indienen