Wat zijn de openingstijden?

Niet in alle ParkBee locaties mag je altijd parkeren. Op de website van ParkBee vind je voor alle garages de openingstijden. Ook in de Parkmobile en Park-line app vind je deze informatie door te klikken op de informatie knop als je de garage hebt geselecteerd.

ParkBee hanteert (bijna) altijd twee soorten openingstijden:

• Locaties die 24 uur per dag open zijn

of

• Locaties die alléén in de avond (werkdagen) en tijdens het weekend open zijn

Let op: parkeren bij deze locaties op werkdagen na 8:00 is dus NIET toegestaan! Andere mensen (zoals bijvoorbeeld werknemers) hebben de parkeerplaatsen nodig en als jij je auto laat staan hebben zij een probleem. Wees dus lief en haal je auto op tijd weg :) alvast bedankt!

Sommige locaties hebben afwijkende openingstijden.