Hoe kom je terug bij je auto als er een toegangsdeur is?

In veel van de garages zit een aparte deur voor voetgangers, en in sommigen kun je via het hek of rolluik te voet in- en uitlopen. Je kunt de deur of het hek openen via de app als je te voet terug wilt naar je auto.

Android telefoon:
1. Open de app, je krijgt dan het scherm te zien met een rode knop 'Open slagboom' of 'Verlaat garage'.
2. Klik nog eens in het scherm (niet op de rode knop)
3. Er komt een tweede scherm tevoorschijn met een grijze knop 'Open toegangsdeur'

iPhone telefoon:
1. Open de app
2. Klik op de grijze knop 'Open toegangsdeur' om de deur of het hek te openen.

Let op: soms zijn er meerdere deuren. Kies de deur waar een geel ParkBee bord naast hangt!