Hoe open ik de toegangsdeur om de garage te verlaten of te betreden?

Wanneer er een automatische toegangsdeur is om de garage te verlaten volg je de ParkBee voetgangersborden in de garage die leiden naar de toegangsdeur.

Open in de Parkmobile of Park-line App je parkeertransactie en klik op ‘Open toegangsdeur’, om de deur te openen en de garage te voet te verlaten of te betreden.

Pas op: heb je een Android telefoon, en is er niet meteen een knop voor de toegangsdeur in de app? Klik dan verder op de lopende tijd (het 'klokje'), dan komt het scherm met de 'Open toegangsdeur' alsnog tevoorschijn!