Hoe parkeer ik bij ParkBee?

• Vind de ParkBee Garage in de Parkmobile of Park-line App of op de ParkBee website. ParkBee Garages herken je aan het oranje parkeerteken

• Navigeer naar de parkeergarage waar je wilt parkeren

• Sta je voor de slagboom? Open de Parkmobile of Park-line App, selecteer de garage op de kaart of met het zonenummer en druk op de knop ‘Open slagboom

• Als de garage een ParkBee toegangsdeur heeft, kun je deze openen met de Parkmobile of Park-line app. In de lopende transactie klik je op ‘Open toegangsdeur’.
    Let op: heb je een Android telefoon? Klik dan nog eens op de teller (het 'klokje'). Dan komt de 'Open toegangsdeur' knop tevoorschijn.
  • Wil je de garage verlaten? Rij naar de slagboom en klik opnieuw op de rode knop ‘Open slagboom’ (of 'Verlaat garage') in de Parkmobile of Park-line app om de garage met je auto te verlaten en de transactie te beëindigen.

• Gaat de garagedeur bij het uitrijden automatisch open? Dan heeft de garage een sensor. Dit betekent niet dat je bent afgemeld! Doe dit altijd handmatig met de app.

Parkmobile of Park-line rekent achteraf automatisch maandelijks met je af.

Bekijk ook ons filmpje om stap voor stap te zien hoe parkeren bij ParkBee werkt!

Staat jouw vraag er niet bij?

Een aanvraag indienen