Als ik de slagboom probeer te openen, krijg ik een 'error' melding

Er zijn verschillende meldingen in de app:

1. Geen beschikbaarheid voor opgegeven periode
De ParkBee locatie heeft geen beschikbaarheid voor ParkBee gebruikers - alle ParkBee plekken zijn bezet, of is dicht. Kijk voor het aantal vrije plekken en parkeertijden op onze website.

2. Te ver verwijderd van de locatie
Je bent meer dan 50-100 meter van de ParkBee ingang en kunt niet inchecken. Zoek de ingang met een geel ParkBee bord ernaast

3. Geen internetverbinding
De app kan geen verbinding maken met het internet. Check je internet of sluit de app helemaal en start opnieuw op.

4. Server-error
Iets in de app ging niet goed. Herstart de app helemaal (sluit af in het taakbeheer) en probeer opnieuw.

Andere melding of het lukt nog steeds niet? Bel met onze helpdesk, het nummer staat in de app of op de gele ParkBee borden.