Op welke parkeerplekken mag ik wel of niet staan?

Alle ParkBee locaties zijn anders, zo ook de afspraken over waar jij als ParkBee gebruiker mag staan met je auto. Ga je naar een nieuwe ParkBee locatie? Check even de locatie-pagina (bij 'Bijzonderheden') of kijk in de app bij de info-berichten.

Meestal gelden de volgende vuistregels:

• Hangen er gele bordjes met "gereserveerd" of "ParkBee". Je mag alleen hier parkeren!
  • Als er bordjes met bedrijfsnamen staan, dan mag je alleen bij plekken zonder bedrijfsbordjes parkeren
  • Als er nergens bordjes staan mag je overal parkeren

Staat jouw vraag er niet bij?

Een aanvraag indienen