Ik heb geen wachtwoord of kan niet inloggen

Bij ParkBee parkeer je met de apps van Parkmobile of Park-line. ParkBee heeft geen eigen app en ook geen inloggegevens waarmee je kunt inloggen.

Om in te loggen moet je een (Nederlands) account aanmaken. Dit kan via www.parkmobile.nl.

Als je dit wel gedaan hebt en je bent het vergeten, dan kun je via de app je wachtwoord opnieuw instellen. Voor vragen over jouw account of de app kun je het beste terecht bij de app provider, in het Help Center van de app die jij gebruikt.