Kan ik ook meerdere dagen parkeren?

Ja, bij sommige garages kan dit. Bij onze garages met 24/7 beschikbaarheid kun je altijd meerdere dagen blijven staan. Let er dan wel op dat je tijdens de gehele parkeeractie ingecheckt bent via de Parkmobile of Park-Line app.

In sommige garages zijn de openingstijden of parkeerplaatsen beperkt. Je mag niet buiten openingstijden op deze parkeerplaatsen blijven staan. Soms mogen ParkBee gebruikers (bijvoorbeeld overdag) beperkt op een aantal 'ParkBee' gereserveerde plaatsen staan. Zorg ervoor dat je dus op een ParkBee plek staat als je tijdens deze beperkte tijden meerdere dagen parkeert.

Weet je niet zeker waar en hoe lang je ergens mag staan? Vraag het ons dan gerust door te mailen naar support@parkbee.com of te bellen naar 085 - 888 0786 (tijdens kantooruren).