Ik wel me afmelden, hoe doe ik dat?

Wat jammer dat je niet meer bij ons wilt komen parkeren! Mocht je toch ooit nog een keertje bij ons langskomen dan kan dat gewoon door de app van Parkmobile of Park-line te gebruiken.

Je kunt je bij ParkBee alleen aanmelden voor de nieuwsbrief en eventueel gratis parkeertegoed. Voor de nieuwsbrief kun je je afmelden door op de link te klikken onderaan onze nieuwsbrief. Heb je die nog niet gehad, dan kun je ons een mailtje sturen. Je kunt ons ook mailen als je wilt dat al je gegevens uit onze systemen worden gehaald.

Als je bij ParkBee wilt parkeren heb je de app van Parkmobile of Park-line nodig. Als je daarvan je account wilt opzeggen dan kun je dit het beste doen via de website (www.parkmobile.nl of www.park-line.com). Log in, en zorg dat je je abonnement en/of hele profiel verwijdert.

Mocht je er niet uitkomen dan hebben Parkmobile en Park-line een eigen helpdesk waar ze je kunnen helpen om jouw account op te zeggen.

Hopelijk zien we je alsnog een keertje terug bij een van onze vele locaties door heel Nederland :)