Op welke parkeerplekken mag ik wel of niet staan?

Alle ParkBee locaties zijn anders, zo ook de afspraken over waar jij als ParkBee gebruiker mag staan met je auto. Ga je naar een nieuwe ParkBee locatie? Bekijk dan altijd even de 'Bijzonderheden' of kijk in de app bij de extra informatie onderaan.

Meestal gelden de volgende vuistregels:

• Hangen er gele bordjes met "gereserveerd" of "ParkBee", dan bij voorkeur hier parkeren.
  • Als er bordjes met bedrijfsnamen staan, dan bij voorkeur op parkeerplek zonder bedrijfsbordje parkeren
  • Als er nergens bordjes staan mag je overal parkeren