Ik kan Parkmobile niet downloaden

Als je de Parkmobile app niet kunt downloaden omdat jouw mobiel geen Nederlandse apps kan downloaden, dan is er een trucje om de app alsnog te kunnen downloaden.

VPN app
Gebruik een VPN app zoals TunnelBear (gratis) om een app store te laten 'denken' dat je locatie in Nederland is.

iPhone
1. Ga naar de App Store en scroll helemaal naar beneden, tot je kunt klikken op 'Apple ID'
2. Druk op 'Toon Apple ID'
3. Kies 'Land/Regio' hier kun je vervolgens 'Nederlands' kiezen

Lukt het niet omdat er geld op jouw Apple ID staat, dan kun je een nieuwe Apple ID aanmaken:
1. Gebruik een e-mailadres wat niet gekoppeld is aan een andere Apple ID
2. Kies voor 'Geen betaalmethode/payment'
3. Kies een bestaand adres in Nederland als adres, zoek eventueel op in Google Maps
4. Bevestig je account in je (nieuwe) mailbox

Android
1. Zet je Gmail account om naar een Nederlands account
2. Als je al bestaande betaalmethoden hebt toegevoegd, dan kun je die verwijderen