Kan ik ook zonder mobiel of internet op mijn mobiel parkeren?

Nee, je hebt altijd een smartphone met internet nodig!

Parkeren bij ParkBee kan alléén met een ParkBee reservering, de Parkmobile of Park-line app. Zonder internet of mobiel kun je niet parkeren. Zonder app kun je nu via ParkBee een reservering maken.

Er is geen ticket machine of parkeerautomaat van ParkBee met onze tarieven, dus je kunt echt niet parkeren zonder reservering of een van de parkeer apps.