ParkBee zones niet te zien in app

Je hebt de Parkmobile app, maar je ziet geen ParkBee zones. Ook niet als je een ParkBee zone-nummer handmatig invoert?

StadsParkeren account?
Heb je nog nooit bij ParkBee geparkeerd? Het kan zijn dat jij een StadsParkeren account hebt en deze in combinatie met de Parkmobile app gebruikt. Vroeger had StadsParkeren geen eigen app, en daarom kon je Parkmobile hiervoor gebruiken.

Bij deze account-vorm kun je ParkBee zones niet zien omdat wij geen samenwerking hebben met StadsParkeren (een aparte organisatie). Je kunt zien of je lid bent van StadsParkeren op je factuur of de afschrijving van je bank.

De oplossing:
Je kunt een nieuw account aanmaken, maar dan bij de organisatie van Parkmobile. Dat kan via www.parkmobile.nl.

Tip: wil je klant blijven bij StadsParkeren? Download dan de nieuwe StadsParkeren app en log hier in met jouw StadsParkeren inloggegevens. Maak vervolgens een Parkmobile account aan via www.parkmobile.nl, zorg dat je een ánder wachtwoord kiest, en log hiermee in bij de Parkmobile app. Zo heb je jouw accounts bij de juiste app en kun je altijd gelijk parkeren bij ParkBee omdat je met het juiste account bij Parkmobile bent ingelogd.

Klant bij Parkmobile België
Ben je geen StadsParkeren klant, maar heb je een Belgisch Parkmobile account? Die werkt helaas niet in Nederland, hiermee kun je alléén in Belgie parkeren. Maak een nieuw, Nederlands, account aan bij Parkmobile Nederland via www.parkmobile.nl.