Parkeren voor evenementen of grote groepen

Kan ik vooraf een garage afhuren?

ParkBee biedt parkeerplekken aan in parkeerlocaties van bedrijven of woningcomplexen. De onbenutte plekken worden zo alsnog door consumenten benut. Dit betekent dat er geen ticket machines zijn en het betalen én het openen van de slagboom alléén via de Parkmobile of Park-line app kan.

Hierdoor kun je niet makkelijk vooraf een garage helemaal afhuren, of met grote groepen en uitrij kaarten werken (vanwege het ontbreken van kaartjes).

Hoe kan ik toch met een grote groep parkeren?

Als je met een grote groep komt en je wilt alle parkeerkosten in één overzicht, is het handig om een nieuw (gratis) Parkmobile account aan te maken.

1. Maak een account aan die je voor het evenement of dezelfde groep wilt gebruiken en deel de inloggegevens met alle deelnemers.

2. Alle chauffeurs kunnen dan de gratis app downloaden, en inloggen met de evenement inloggegevens. Ze kunnen hun eigen kenteken zelf toevoegen, en in- uitrijden via de app.

3. Aan het einde van de maand krijg je een overzichtelijke (aparte) factuur

Wil je juist dat iedereen de eigen parkeerkosten betaalt? Dan kunnen alle chauffeurs zelf de app downloaden en registreren (mochten ze Parkmobile nog niet gebruiken).

Reserveren voor een inrij-tijd (een uur waarin men gegarandeerd via de app kan inchecken), kan ook vooraf. Het maken van reserveringen kan (nog) niet allemaal tegelijk, en er is maar één combinatie van kenteken en e-mail adres mogelijk. Een tip: laat iedereen zelf bepalen hoe laat ze willen inrijden, zodat ze de reservering zelf kunnen maken en ook de bevestiging op hun eigen mail krijgen.